theme logo

Unieke kans

Deze nieuwbouw eengezinswoningen in de Wetenschapsbuurt  Fase B in Schiedam-Oost bieden paren en gezinnen een unieke kans. Wonen in een rijtjeshuis met een eigen achtertuin en ruime zolderverdieping.

Voor wie zijn deze woningen geschikt?
De woningen zijn geschikt voor huurders die zich niet willen binden aan een woning in de vrije sector, waarbij de marktwerking de huurprijs bepaalt en er geen begrenzing is van een maximale huurprijs en die evenmin bereid of in staat zijn een woning te kopen in de overspannen woningmarkt van vandaag de dag. Deze huurder zoekt een redelijk betaalbare woning, waarbij hij of zij de zekerheid heeft dat de overheid de maximaal redelijke huurprijs van de woning bepaalt.

De bruto huurprijs van de woningen bedraagt € 767,71 (incl. € 47,71 servicekosten) per maand. Met deze huurprijs zitten de woningen aan de bovenkant van het sociale huursegment. Om in aanmerking te komen voor de woningen heb je een gezinsjaarinkomen van minimaal € 38.035,- en een huishoudgrootte van 2 tot maximaal 5 personen.

Schiedammers hebben voorrang

Woningzoekenden uit Schiedam hebben voorrang bij de toewijzing. Dat hebben de gemeente Schiedam en Woonplus Schiedam afgesproken. Zij vinden het namelijk belangrijk dat Schiedamse huishoudens ‘wooncarrière’ kunnen maken in hun stad. Stadsvernieuwingsurgentie of een andere urgentie is niet van toepassing.

Een huisbezoek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Wanneer er sprake is van slecht woon- en/of betaalgedrag is de woningzoekende geen geschikte kandidaat voor een van deze woningen.

Ben je geïnteresseerd?
Op deze website vind je alle informatie over het project, de locatie, de verschillende woningtypes, de toewijzingscriteria en de verhuur van deze woningen.

 

*prijspeil 2019 / Fase B

  • AANKONDIGING: De inschrijfperiode voor fase B-3/B-4 is gesloten.


  • AANKONDIGING: De inschrijfperiode voor fase B-3/B-4 is gesloten.


  • AANKONDIGING: De inschrijfperiode voor fase B-3/B-4 is gesloten.


  • AANKONDIGING: De inschrijfperiode voor fase B-3/B-4 is gesloten.