theme logo

Verhuurinformatie

Advertenties op www.woonnetrijnmond.nl

De Nieuwe Wetenschappers: FASE A
Het inschrijftermijn voor de woningen in De Nieuwe Wetenschappers: Fase A is verstreken.

De Nieuwe Wetenschappers: FASE B
Zodra bekend is wanneer je kan reageren op de woningen in Fase B  wordt dat op deze website kenbaar gemaakt.

 

Selectie kandidaten

De Nieuwe Wetenschappers: FASE A

Vanaf maandag 30 oktober 2017 starten wij met de selectie van de kandidaten. Uiterlijk woensdag 01 november 2017 ontvangen alle kandidaten die geselecteerd zijn van ons een bericht, waarin gevraagd wordt een aantal documenten, zoals de inkomensverklaring 2016, kopie legitimatiebewijs, uittreksel Basisregistratie personen (BRP) en een verhuurdersverklaring aan te leveren.

U wordt hierover nog uitgebreid door ons geïnformeerd. Gelet op het hoge percentage kandidaten dat tijdens de procedure afvalt worden de eerste 50 kandidaten door ons benaderd.

Wees goed voorbereid!

Vraag tijdig een Inkomensverklaring aan.

Bij de toetsing van het inkomen is de Inkomensverklaring 2016 een belangrijk document. Zonder de Inkomensverklaring 2016 is een woningtoewijzing niet mogelijk. Als u van plan bent te reageren op de advertenties van de woningen in De Nieuwe Wetenschappers, zorg er dan voor dat u en uw eventuele partner dit document alvast in huis heeft, tenzij u al over een voorlopige of definitieve aanslag over het jaar 2016 of 2017 beschikt.

De Inkomensverklaring is op te vragen bij de Belastingdienst (0800-0543)* (5 dagen wachttijd). Ook als u geen inkomen heeft dient u een Inkomensverklaring 2016 op te vragen.