theme logo

HUURWONINGEN IN SCHIEDAM

De Nieuwe Wetenschappers: Fase A

De huurwoningen bestaan uit twee woonlagen. Er worden zowel drie- als vierkamer eengezinswoningen gebouwd.

Het woonoppervlak van de driekamerwoning is circa 77 m2. Op de begane grond bevindt zich het toilet, de woonkamer van 20 m2 en een open keuken van 9,4 m2 met een keukenblok in rechte opstelling. Vanuit de woonkamer is de achtertuin met berging bereikbaar. Op de 1e etage bevinden zich twee slaapkamers, de badkamer en een ruimte voor de wasmachine en cv-ketel.

Het woonoppervlak van de vierkamerwoning is circa 87 m2. Op de begane grond bevindt zich het toilet, de woonkamer van 21,5 m2 en een open keuken van 10,3 m2 met een keukenblok in rechte opstelling. Vanuit de woonkamer is de achtertuin met berging bereikbaar. Op de 1e etage bevinden zich drie slaapkamers, de badkamer en een ruimte voor de cv-ketel.

Meer informatie over de indelingen de grootte van de vertrekken zie je op de onderstaande plattegronden.

Duurzaam en energiezuinig

De woningen bieden de nieuwe huurders het wooncomfort dat past in deze tijd. De aannemer gebruikt duurzame materialen en energiebesparende maatregelen. Alle woningen krijgen hoogrendementsketels en beschikken over zonnepanelen op het dak.

Situatietekening en Overzicht huurprijzen Fase A

Op de situatieschets kan je zien waar de verschillende woningtypes gelegen zijn. In het overzicht huurprijzen vind je de netto huurprijzen, servicekosten en brutohuurprijzen per woningtype en huisnummer van de woningen in Fase A.

Extra informatie over de woningen

Voor onze nieuwe huurders maken wij een informatieboekje. Hierin vind je algemene informatie en praktische tips voor het gebruik van een nieuwbouwwoning. Zodra het boekje gereed is voegen wij het toe aan de website.

De tuinen worden kaal opgeleverd aan de huurders. Dat kale stuk grond moet worden omgevormd tot een tuin. Let wel, dat kost tijd en geld. Om jou als aspirant-huurder hiermee op weg te helpen heeft Woonplus in samenwerking met het SOBO een tuinflyer met stappenplan voor de inrichting en het onderhoud van de tuin ontworpen. Nieuwsgierig? Je kunt alvast een kijkje nemen in de tuinflyer.

Parkeren in de Wetenschapsbuurt

In de Wetenschapsbuurt is het betaald en/of vergunning parkeren. Op de website van de Gemeente Schiedam staat de procedure duidelijk beschreven. Let op: een huurder kan een parkeervergunning pas aanvragen met een ondertekende huurovereenkomst en na de sleuteloverdracht.

Plattegrond 4-kamerwoning

begane grond

Plattegrond 4-kamerwoning

eerste verdieping