theme logo

HUURWONINGEN IN SCHIEDAM

 

De Nieuwe Wetenschappers: Fase B
De huurwoningen bestaan uit drie woonlagen. Alle woningen zijn vierkamer eengezinswoningen.

Het woonoppervlak van de vierkamerwoningen is circa 104 m2. Op de begane grond bevindt zich het toilet, de woonkamer van 21,3 m2 en een open keuken van 8,9 m2 met een keukenblok in hoekopstelling (zie hieronder de 3D impressie). Vanuit de woonkamer is de achtertuin met berging bereikbaar. Op de 1e etage bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De zolderverdieping (niet ingedeeld) is voorzien van een dakraam en biedt ruimte voor de technische installaties.

Meer informatie over de indelingen en de grootte van de vertrekken zie je op de onderstaande plattegronden.

Elektrisch koken
De woningen worden opgeleverd zonder gasaansluiting in de keuken, houd er rekening mee dat je zelf moet zorgen voor een keramische- of inductiekookplaat of -fornuis.

Duurzaam en energiezuinig
De aannemer gebruikt duurzame materialen en energiebesparende maatregelen. Alle woningen worden verwarmd met een individuele cv-ketel en zijn voorzien van vloerverwarming op zowel de begane grond als op de eerste etage (dus geen radiatoren). Let wel, het opwarmen van de vloer gaat langzaam. Hou daarom de temperatuur in de woning zoveel mogelijk constant. In de badkamer is een aparte elektrische verwarming geplaatst zodat hier wel snel geschakeld kan worden met de temperatuur.
De woningen beschikken over een gebalanceerd ventilatiesysteem (geen ventilatieroosters) waarbij de filters regelmatig vervangen moeten worden.
Op het dak zijn 12 zonnepanelen geplaatst, door de opgewekte energie van de zonnepanelen bespaar je op je energierekening.
Door deze duurzame aanpassingen is dit een energiezuinige woning die is voorgesorteerd op een co2 neutrale toekomst.

Situatietekening en Overzicht huurprijzen Fase B-3 en B-4
Op onderstaande situatieschets kan je zien waar de woningen gelegen zijn. Hier zie je ook het overzicht van de opbouw van de huurprijzen per woning en de adressen van de woningen in Fase B-3 en B-4.

 

 

Extra informatie over de woningen
Voor onze nieuwe huurders maken wij een informatieboekje. Hierin vind je algemene informatie en praktische tips voor het gebruik van een nieuwbouwwoning. Zodra het boekje gereed is voegen wij het toe aan de website.

De tuinen worden kaal opgeleverd aan de huurders. Dat kale stuk grond moet worden omgevormd tot een tuin. Let wel, dat kost tijd en geld. Om jou als aspirant-huurder hiermee op weg te helpen heeft Woonplus een tuinflyer met stappenplan voor de inrichting en het onderhoud van de tuin ontworpen. Nieuwsgierig? Je kunt alvast een kijkje nemen in de tuinflyer.

Parkeren in de Wetenschapsbuurt
In de Wetenschapsbuurt is het betaald en/of vergunning parkeren. Op de website van de Gemeente Schiedam staat de procedure duidelijk beschreven. Let op: een huurder kan een parkeervergunning pas aanvragen met een ondertekende huurovereenkomst en na de sleuteloverdracht.

Plattegrond

begane grond, eerste etage en zolderverdieping

3d impressie van de keuken